Velký otevřený botník na 50 párů bot do předsíně či šatny

Velký otevřený botník na 50 párů bot do předsíně či šatny
Otevřený botník výška 154 cm
Otevřený botník výška 154 cm
Otevřený botník 1,5 m x 1 m
Otevřený botník 1,5 m x 1 m

Hodnocení návštěvníků

VN:F [1.9.22_1171]
Zpracování
Vzhled
Materiál
Praktičnost
Cena
Hodnocení: 7.8/10

Botník Botis typ 4, to není pouhá police na boty, ale prostor, kde se sny o pořádku setkávají s realitou každodenního života. V jeho otevřených řadách se zrcadlí atmosféra klidu a jednoduchosti, jako by každá bota našla své místo v harmonii tohoto světa. Ať už v předsíni nebo šatně, tento botník vnese do vašeho domova pocit čistoty, ve kterém se ztrácí tíha všedních starostí. Jeho prostornost umožňuje uschovat až 50 párů bot. V představách se promění v tiché útočiště pro všechny ty kroky, které se vrací z rušných cest. Jednoduché černé linie splývají s každým koutem, dodávají místnosti nádech elegance a nenápadné krásy. Boty se v něm usazují do řad jako vojáci, připravené na další dobrodružství, která čekají za dveřmi.

Díky své lehkosti je botník snadno přenosný. Jako by se dotýkal země s lehkostí větru, který jemně hladí vaše tváře, když přicházíte domů. Je to stínová postava v rohu, která však tiše střeží vaše kroky a chrání je před chaosem. Tmavý povrch mu dodává hloubku, v níž se odráží sny o klidném domově. Večer, když utichne ruch dne a světlo zhasne, botník Botis typ 4 se promění v tiché zrcadlo minulých dnů. Boty, které kdysi svištěly po chodnících, zde odpočívají v nekonečné řadě, jako vzpomínky na prožité chvíle. A když se znovu rozzáří denní světlo, každá bota čeká na své probuzení, připravena vykročit do nového dne.

Pokud hledáte způsob, jak vnést do svého domova pořádek a uspořádání, botník Botis vám to nabídne s jemností a tichou sílou. Jeho otevřená náruč pojme všechny ty příběhy, které si boty nosí zvenčí, a vytvoří prostor, kde se chaos mění v pořádek a kde každý krok nachází svůj smysl.

Základní vlastnosti

  • Hmotnost: 3.1 kg
    Materiál: Plast
    Celková výška: 154 cm
    Celková šířka: 96 cm
    Celková hloubka: 20 cm
    Nosnost: 32 kg

Cena v době recenze: 550

Odkaz na prodejce kde lze koupit produkt Velký otevřený botník na 50 párů bot do předsíně či šatny.

Pokud nesměřuje na stránku s tímto produktem. Pak je již vyprodán a odkazuje na podobné produkty daného prodejce.

« Předchozí Černo-bílý botník se třemi vyklopnými policemi

Černo-bílý botník se třemi vyklopnými policemi

» Další Nadčasová šedá předsíňová lavice s botníkem

Nadčasová šedá předsíňová lavice s botníkem