Levný bílý výklopný botník HAMWOL

Levný bílý výklopný botník HAMWOL
Menší kompaktní bílý botník do předsíně
Menší kompaktní bílý botník do předsíně
Bílý výklopný botník na 8 párů bot
Bílý výklopný botník na 8 párů bot
Bílý výklopný botník šířka 51 cm
Bílý výklopný botník šířka 51 cm

Hodnocení návštěvníků

VN:F [1.9.22_1171]
Zpracování
Vzhled
Materiál
Praktičnost
Cena
Hodnocení: 8.4/10

Botník HAMWOL je praktický a dostupný kousek nábytku, který se hodí do každé domácnosti. Jeho čistý bílý design a kompaktní rozměry zajišťují, že se snadno vejde i do menších předsíní či chodeb. Díky výklopnému systému dveří umožňuje jednoduchý přístup k uložené obuvi, což je skvělé pro rychlé vyzvednutí bot při odchodu z domu. Tento botník nabízí prostor pro několik párů bot, takže udrží předsíň přehlednou a uklizenou. Povrchová úprava zajišťuje snadné čištění, což oceníte hlavně v rušných dnech. Je vyroben z odolného materiálu, který zaručuje dlouhou životnost a stabilitu i při každodenním používání. Výklopný mechanismus dveří je jednoduchý a bezpečný, což ocení zejména rodiny s dětmi. Botník se snadno sestavuje, přičemž balení obsahuje všechny potřebné součástky a jasný návod. Montáž tak zvládnete během chvíle, a váš nový botník bude připraven k použití.

Svou neutrální bílou barvou se hodí k různým stylům interiéru a snadno se kombinuje s ostatním nábytkem v domácnosti. Jeho jednoduché linie dodávají místnosti pocit lehkosti a vzdušnosti. Botník HAMWOL je tedy nejen funkčním, ale i estetickým prvkem, který pomůže uspořádat váš prostor.

Navzdory své příznivé ceně poskytuje tento botník kvalitní zpracování a spolehlivost. Je to ideální volba pro ty, kteří hledají jednoduchý, ale účinný způsob, jak uskladnit boty a udržet předsíň v pořádku. Botník HAMWOL může být také skvělým řešením pro studenty, menší byty nebo jako dočasné řešení při stěhování, kde je potřeba rychlé a praktické úložné řešení.

Pokud hledáte cenově dostupný a praktický doplněk do vaší předsíně, HAMWOL je vhodným kandidátem, který splní vaše očekávání. S ním bude každý pár bot mít své místo, a vy si udržíte pořádek a přehlednost i v nejrušnějším dni. Vyberte si HAMWOL a získejte skvělého pomocníka pro každodenní organizaci obuvi.

Základní vlastnosti

  • Typ botníku: výklopný
  • Materiál botníku: lamino
  • Výška botníku: 84 cm
  • Šířka botníku: 51 cm
  • Hloubka botníku: 26 cm
  • Barva: bílá
  • Lesk: ne
  • Počet párů bot v botníku: 8 ks
  • Se zrcadlem: ne

Cena v době recenze: 1 240

Odkaz na prodejce kde lze koupit produkt Levný bílý výklopný botník HAMWOL.

Pokud nesměřuje na stránku s tímto produktem. Pak je již vyprodán a odkazuje na podobné produkty daného prodejce.

« Předchozí Nadčasová šedá předsíňová lavice s botníkem

Nadčasová šedá předsíňová lavice s botníkem

» Další Moderní bílá předsíňová sestava Bahar

Moderní bílá předsíňová sestava Bahar